avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grila salarizare???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grila salarizare???

Buna ziua,
Care ma puteti ajuta cu grila de salarizare a Sefului serviciu voluntar/privat pentru situatii de urgentă codul - 315101 conform ORDINULUI Nr. 397/451 din 17 iunie 2008.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iojamaria , utilizator 19:06, 23 Noiembrie 2008
OG 10/2008 ,anexa V /2a, Alte functii comune in sectorul bugetar- poz.24 sef formatie paza,pompieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare marianca marianca BUNA,VA ROG SA -MI SPUNE-TI, DACA LUCREZ IN SISTEMUL BUGETAR PE UN POST CARE NU NECESITA STUDII SUPERIOARE DOAR CALIFICARE(AGENT PAZA),DAR EU AM TERMINAT ANUL ... (vezi toată discuția)
Salarizare si sporuri corneliuu corneliuu sunt sef serviciu voluntari pentru situatii de urgenta la o comuna si nu gasesc baza legala pentru acordarea sporurilor din fisa postului ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Statut si salarizare sef svsu zama cristian zama cristian De ce nu toti cei incadrati in aceasta meserie nu au acelasi statut.Sunt colegi care sunt incadrati ca si functionari publici,sunt si altii care sunt personal ... (vezi toată discuția)