avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare si sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare si sporuri

sunt sef serviciu voluntari pentru situatii de urgenta la o comuna si nu gasesc baza legala pentru acordarea sporurilor din fisa postului ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2008
corneliuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:48, 24 Aprilie 2008
Spuneti-mi institutia unde aveti cartea de munca si titulatura completaa postului.
Sunteti angajat in sectorul public sau privat?

Pentru persoanele angajate in sectorul privat sunt aplicabile prevederile Contractului colectiv de munca la nivel national pe anii 2007 - 2010, art.41.

Pentru personalul contractual angajat in sectorul public sunt aplicabile dispozitiile OG nr.10/2008.
Repetand ce a spus unul dintre colegii mei :"> v-am putea ajuta mai mult daca ne-ati spune numele/tipul institutiei si titulatura postului pe care sunteti incadrat.
cristinaboros a scris:

Repetand ce a spus unul dintre colegii mei :"> v-am putea ajuta mai mult daca ne-ati spune numele/tipul institutiei si titulatura postului pe care sunteti incadrat.

Ce mai contează atâta timp cât elis a dat răspunsul pentru ambele situaţii? A treia variantă nu există.
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2008
Corina Capotã, Avocat
cora2006 a scris:

cristinaboros a scris:

Ce mai contează atâta timp cât elis a dat răspunsul pentru ambele situaţii? A treia variantă nu există.

Eu ma refeream sincer la un ajutor concret, de genul pentru postul X exista sporul Y... Dar presupun ca e bine si asa.

Alte discuții în legătură

Spor de vechime jenicaprod jenicaprod Sporul de vechime se calculeaza la salariul minim pe economie ? 975 lei x 24 % = salariul de baza sau in cei 975 de lei se include si sporul de vechime? Atunci ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Salariu 2012 draganmariana draganmariana o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata). Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)