avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare si sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare si sporuri

sunt sef serviciu voluntari pentru situatii de urgenta la o comuna si nu gasesc baza legala pentru acordarea sporurilor din fisa postului ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2008
corneliuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:48, 24 Aprilie 2008
Tot acolo ajungem ......
Singura asemanare dintre salarizarea in sistemul bugetar si cea in sistemul privat este salariul minim pe economie care este de 500 lei. Niciun angajator fie de stat, fie particular nu pot acorda salariatilor un salariul sub minimum brut pe economie.
Se poate sa fi inteles eu gresit insa credeam ca e vorba de sporuri, nu de salar...#-o
Nu ai inteles gresit , eu am facut o mica comparatie in mesajul anterior intre salarizarea din sistemul bugetar si cea din sectorul privat ......
Intr-adevar, este vorba de sporuri ..... dar care sporuri nu scrie initiatorul topicului ... poate ne va lamuri ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime jenicaprod jenicaprod Sporul de vechime se calculeaza la salariul minim pe economie ? 975 lei x 24 % = salariul de baza sau in cei 975 de lei se include si sporul de vechime? Atunci ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Salariu 2012 draganmariana draganmariana o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata). Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)