@Adam Grecu,
Sunt constient de acest fapt, insa vreau sa negociem cu operatorul de telefonie pe toate clauzele contractuale si in caz ca partile cad de acord, voi plati un jurist (nu sunt numai banii mei si nu pot angaja un jurist inainte de a sti daca societatea va accepta toate cerintele noastre contractuale) pentru forma finala a contractului care se va trimite spre semnare operatorului te telefonie.
Cam asa vad eu lucrurile (mai inginereste:D).
Multumesc pentru urari si va tin la curent cu/despre varianta finala a negocierii/contractului, poate fi util si pentru altii mai ales ca eu nu am gasit informatii despre un astfel de contract (sa fie de vina clauza de confidentialitate ?). Oricum nu voi divulga exact locatia si numele operatorului pentru a nu intra in contradictie cu eventualele clauze contractuale.
Oricum acest contract este numai primul hop. In paralel se studiaza dpdv tehnic modalitatea de montare, racordare la curent, modul si frecventa masuratorilor, nivelul maxim admis de emisii electromagnetice (poate cel din EU, ce are limite maxime admise semnificativ mai joase decat legistatia romana), modalitati de ecranare etc...
Se pare ca locatia este excelenta pentru operatorul de telefonie mobila deoarece negocierile s-au demarat acum 3 luni dar s-a tinut legatura cu cativa "tineri" pensionari. Atunci cand s-a ajuns la semnaturi cativa locatari mai pragmatici din fire au cerut sa vada contract, documentatie tehnica, ce se ofera (in scris)... ca de vorbe suntem satui... de aici si "bataia de cap" urmata.
PS:
Nu stiu cum se fac aceste contracte, pe ce durata, dar incercati sa scoateti durata cea mai mica posibil pentru a putea sa iesiti din contract mai usor si mai repede, daca ar fi cazul. De prelungit il puteti prelungi de cate ori doriti si vor si ei.
- cata dreptate aveti =D>
Cu respect,
Felix D.