trope_doi a scris:
De ce credeti ca socrii nu vorbesc urat cand sunteti si dv acolo? Cand ar fi vrut sa va loveasca socrul erati acolo, impreuna cu minorul... chiar daca acesta nu a fost in apropiere. Nu aveti de unde sti daca cei doi au acelasi comportament cand dv nu sunteti prezenta. Mergand la socrii va atrageti si mai mult "dragostea” lor. Copilul are doar doi ani, deocamdata – ce intelege el din ceea ce ii spun acestia despre dv.? Sigur, aude; dar cat pricepe?
Aveti dreptul legal pt o asemenea pretentie, dar nu este in interesul nimanui – in sensul ca nu veti face decat sa accentuati conflictul. Ii chemati in judecata... si dovediti influenta grava negativa pe care o au bunicii asupra nepotului. Gasiti martori care sa afirme – in sprijinul dv – ca cei doi "sunt foarte violenti si batjocoritori cu cei din jur” in prezenta copilului si ca il invata acelasi comportament? Pe de alta parte, socrii vor spune si ei ce au pe suflet – se va ajunge la spalarea rufelor in public si nu e avantajos pt nimeni. Se vor deteriora (si mai mult?) relatiile cu sotul dv. Tind sa cred ca au asemenea manifestari mai mult fata de dv decat fata de altii (vecini, rude...).
Cred ca in fiecare mesaj vi s-a scris ca e mic deocamdata copilul si influentele negative de scurta durata pot fi "sterse” de influentele pozitive de lunga durata.
Faceti cum credeti, dar nu stiu cat e de buna solutia cu instanta, cu reclamatii de alte feluri...
si atunci ce am de facut? sa ma resemnez?sa accept acest comportament?copilul e mic acum,dar va creste...si atunci ce se va intampla?si..da.ei au comportament violent fata de multe persoane..socrul meu e un bataus cunoscut.asta da,nu stiu cine va depune marturie impotriva lui!