avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Andrea4564

Activitate Andrea4564

Pai eu nu inteleg nimic, in Romania nu excista legea care spune daca o repar in regie proprie trebuie sa plateasca de exemplu 80%? Este totul negociabil? Pana la urma judecatorul cum decide cat o sa primesc? Nu ce spune legea si cum are el chef?
Mai sus a spus cineva ca penalizarea incepe cand cer bani, Eu am citi ca incepe 30 de zile de la depunerea cererii de despăgubire. Cererea este deschiderea dosarului de dauna? Sau trebuie sa mai scriu ca vreau o anumita suma? Dar ce suma sa cer daca vreau sa o repar singur 4000 Euro apoi vedem si negociam ca la targ?
Normal ca am trimis totul ce au vrut. Sunt din germania si poate crede asigurarea lasa pe ala poate scapam sa platim nimic. Normal asigurarile se bucura daca nu o repar ca platesc mai putin. Asa cat ar primi daca reparatia costa 4000 Euro? Stiu in germania ar primi 4000 dar in Romania cat este?
Trebuie sa spun eu ce suma vreau si de atunci pot sa cer si penalizari sau incepe de la deschiderea dosarului?
Va multumesc
Eu nu vreau sa o repar dar vreau sa primesc bani ca masina nu mai valoreaza atat ca inainte. Stiu ca nu imi da cat ar costa adica 4000 Euro dar macar ceva. Cat est eobligat sa plateasca daca nu o repar?
Multumesc. La service au spus ca costa 4000 Euro. Daca nu vreau sa o repar vreau numai o suma de la asigurarea cat trebuie sa cer adica cat este obligat sa imi da? Penalitatile nu incep de la 30 de zile dupa ce am spus ca am accident si am trimis totul la asigurarea? Nu am spus o anumita suma am trimis cat ar costa reparatia si am cerut sa fiu despagubit.
Am avut un acident cu masina si asigurarea de la vinovatul nu a platit nimic de 6 luni. Este mai bine sa dau in judecat pe asigurarea sau pe ala care mia lovit masina? Pot sa cer 0,2% penalizare pe zi doar de la asigurarea sau si de la vinovatul? Trebuie sa cer eu o suma sau pot sa las sa spuna judecatorul conform legi cat trebuie sa primesc, daca de exemplu reparatia va fi 4000 Euro. Daca astept inca 2 ani primesc 140% penalizare in plus?
Dar daca el nu plateste impozite inseamna ca bani ajung ilegal in buzunarul lui? Inseamna ca nu trebuie sa platesc chiria ca ajut sa faca ceva ilegal?
Pai asa vrea ca sa nu plateasca taxe. Contractul se prelungeste automatic daca amandoi sunt deacord.
Asa o fac 80% ce va mirati asa?
Multumesc. In contract scrie nimic dar contractul a expirat de 3 ani.
Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar cash si nu prin cont. Sunt obligat sa platesc chiria cash?
Multumesc
Art 340 Plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată.
Am fost chemat ca petent la judecatoria dar judecatorul nu m-a intrebat nimic si nu mia dat ocazia sa spun ceva. Este normal sau a incalcat vreo lege? Ma intreb dece am primit citatie sa ma prezint acolo daca nu mia dat ocazia sa spun ceva.
Va multumesc