avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Andrea4564

Activitate Andrea4564

Ce legi incalca un angajat de la primarie, daca nu aplica legea la fiecare? Multumesc
Se poate face si plangere conform art 340 NCPP formulată împotriva soluţiei de clasare dispusă de procuror, daca procurorul nici nu incepe urmarirea? Adica daca spune ca sesizarea nu arata ca sa incalcat o lege?
Multumesc
Daca ai avut un accident cu masina si asigurarea este in faliment trebuie sa deschis un dosar la fondul de garantare in 90 de zile. Ajunge daca ai deschis dosaur sau trebuie si completat? Adica pot sa trimit cererea de plata si dupa 90 de zile? Ca aici scrie ca in 90 de zile trebuie deschis dosarul dar nu neaparat si completat.
Articolul 14
[ link extern ]
Ca fondul mi-a raspuns ca trebuia si completat si de aia plateste nimic.
Si nu trebuie sa spuna dece cineva nu a incalcat o lege? Sau ce nu este clar? Ca dovada si explicatia sunt clar facut.
Am facut o sesizare si am primit raspuns de la procurorul ca din fapta nu reies cu suficienta claritate fapte care sa poata fi incadrat penal. Procurorul poate sa inchide ochii si sa spuna nu vad nimic si nu vreau sa vad ceva, fara sa justifica si sa spuna dece cineva nu a incalcat legei respective?
Va multumesc.
Buna ziua, cum se face plangerea art 340? Adica ce forma trebuie sa fie si unde se trimite? Multumesc
Multumesc, el este obligat sa trimita scrisoarea recomandat la celalalt? Ca poate spune ca a trimis dar nu a primit un raspuns si nu poate sa imi dovedeasca ca a facut ceva?
Doar sa trimita o scrisoare apoi vorbim ce facem. Nu scrie un termen pana cand sa faca asta. Inseamna ca avocatul poate sa o faca si dupa 10 ani?
Scrie: obiectul contractului il reprezinta redactare si comunicare notificare catre **** si reprezentare in fata acestei persoane.
Avocatul trebuia să ceară suma de la persoana care a provocat un accident. Adica deocamdata sa scrie doar o scrisoare. Dar de un ani nu am auzit nimic de avocatul. Email si la mesaje pe tel nu raspunde.
Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată corespondența? Adica ce scrisoare a scris si ce a primit raspuns?