avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar cash si ...

Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar cash si nu prin cont. Sunt obligat sa platesc chiria cash?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 07:17, 7 Octombrie 2024
Depinde cum ati convenit contractual.
Multumesc. In contract scrie nimic dar contractul a expirat de 3 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum mai stati in chirie daca contractul va expirat'?
Nu mai aveti nici o protectie legala.
Fara contract nu puteti plati chiria decat numerar in mana.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Pai asa vrea ca sa nu plateasca taxe. Contractul se prelungeste automatic daca amandoi sunt deacord.
Asa o fac 80% ce va mirati asa?
trebuie sa platiti chiria intr-o forma in care suma trebuie sa ajunga legal in buzunarul proprietarului. de exemplu, in numerar. faptul ca metoda se opune tabieturilor dvs e irelevant. mutati-va. nu va mai bateti capul cu impozitele pe care nu le plateste.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul chirias draman78 draman78 Am închiriat o casă unei persoane pt 12 luni. Am primit în avans chiria pe 3 luni din care o luna a rămas ca garanție pana la sfârșitul închirierii ... (vezi toată discuția)
Restituire aport personal SimionChis SimionChis Buna ziua, am facut ceva plati prin transfer bancar catre cateva persoane fizice. Firma este un srl -prestari servicii - ( markering, turism , targuri si ... (vezi toată discuția)