avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar cash si ...

Proprietarul apartamentului unde stau vrea bani doar cash si nu prin cont. Sunt obligat sa platesc chiria cash?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 07:17, 7 Octombrie 2024
Dar daca el nu plateste impozite inseamna ca bani ajung ilegal in buzunarul lui? Inseamna ca nu trebuie sa platesc chiria ca ajut sa faca ceva ilegal?
13 din 13 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, banii nu ajung ilegal in buzunarul lui! sau credeti ca daca platiti in cont ii retine sau il obliga cineva sa plateasca impozit? cu sau fara contract, chiria trebuie platita si nu e treaba dvs daca el plateste sau nu impozit. Cand va va chema in instanta sa platiti chiriile restante nu il intreaba nimeni daca plateste impozit si nici nu va puteti apara spunand ca nu plateste impozit. Cand mergeti la magazin aveti certitudinea ca se vireaza tva, ca se platesc inpozitele, ca se platesc salariile angajatilor?? NU! si atunci ce e cu aiureala asta? platiti chiria!

Andrea4564 a scris:

Dar daca el nu plateste impozite inseamna ca bani ajung ilegal in buzunarul lui? Inseamna ca nu trebuie sa platesc chiria ca ajut sa faca ceva ilegal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul chirias draman78 draman78 Am închiriat o casă unei persoane pt 12 luni. Am primit în avans chiria pe 3 luni din care o luna a rămas ca garanție pana la sfârșitul închirierii ... (vezi toată discuția)
Restituire aport personal SimionChis SimionChis Buna ziua, am facut ceva plati prin transfer bancar catre cateva persoane fizice. Firma este un srl -prestari servicii - ( markering, turism , targuri si ... (vezi toată discuția)