avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art 340 Plângerea împotriva soluţiilor de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art 340 Plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau ...

Art 340 Plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată.
Am fost chemat ca petent la judecatoria dar judecatorul nu m-a intrebat nimic si nu mia dat ocazia sa spun ceva. Este normal sau a incalcat vreo lege? Ma intreb dece am primit citatie sa ma prezint acolo daca nu mia dat ocazia sa spun ceva.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, citatie judecatorie plangere clasare art340 ncpp sunteţi ... cristiibm cristiibm Buna ziua, CITATIE JUDECATORIE PLANGERE CLASARE art340 NCPP Sunteţi chemat în această instanţă, în calitate de petent în dosarul cu obiectul: ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca si in lipsa? alexser24 alexser24 sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am calitatea de petent intr-un dosar penal si am primit ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am calitatea de petent intr-un dosar penal si am primit citatie cu termenul de judecata. In citatie scrie ca in caz de neprezentare se va emite ... (vezi toată discuția)