avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, CITATIE JUDECATORIE PLANGERE CLASARE art340 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, CITATIE JUDECATORIE PLANGERE CLASARE art340 NCPP Sunteţi ...

Buna ziua, CITATIE JUDECATORIE PLANGERE CLASARE art340 NCPP
Sunteţi chemat în această instanţă, în calitate de petent
în dosarul cu obiectul: plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP).
La ce sa ma astept?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
cristiibm, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristiibm , utilizator 11:02, 4 Martie 2021
Nu spuneti nimic si nici noi nu avem de unde sa cunoastem situatia de fapt, ca si procedura, cititi dispozitiile art. 341 c.p.p.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu spuneti nimic si nici noi nu avem de unde sa cunoastem situatia de fapt, ca si procedura, cititi dispozitiile art. 341 c.p.p.

Ce ar trebui sa spun mai exact?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate judeca si in lipsa? alexser24 alexser24 sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata ... (vezi toată discuția)
Cale extraordinara de atac penal leghy leghy Avand calitate de parte vatamata intr-un dosar penal, va rog sa imi spuneti daca exista(care ar fi) cale extraordinara de atac in cazul respingerii ca ... (vezi toată discuția)
Daca nu sunt mulțumit de solutia de clasare a dosarului, am ... Marcel2017 Marcel2017 Daca nu sunt mulțumit de solutia de clasare a dosarului, am dreptul sa fac plângere la prim procuror, in termen de 20 de zile de la comunicare. Daca nu sunt ... (vezi toată discuția)