avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cale extraordinara de atac penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cale extraordinara de atac penal

Avand calitate de parte vatamata intr-un dosar penal, va rog sa imi spuneti daca exista(care ar fi) cale extraordinara de atac in cazul respingerii ca nefondata in baza art. 341 alin. 6 lit. a C. proc. pen. a unei plângeri a soluţiei de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) împotriva ordonanţei procurorului, in conditiile in care in ordonanta de clasare organul de urmarire penala a introdus o noua parte vătămata de care nu mi-a adus la cunostinta si care a pledat in favoarea reclamațiilor, iar in cursul judecații pe camera preliminara judecătorul a citat partea ca intimat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheierea este definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ... Marcel2017 Marcel2017 Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) Am facut plangere împotriva soluţiei de clasare/renunţare la urmărirea penală ca ... (vezi toată discuția)
Art. 341 al. 2 ncpp este in vigoare? cozma_mirela cozma_mirela Buna ziua! Am formulat o plangere penala impotriva cuiva. S-a dispus neinceperea urmaririi penale. Am formulat plangere impotriva solutiei. Prin ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)