avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se poate judeca si in lipsa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

se poate judeca si in lipsa?

sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata art 340 ncpp.
Cel mai recent răspuns: dragosfanel , utilizator 11:19, 22 Noiembrie 2023
Daca ati fost legal citat, se poate. Va recomand insa daca nu va puteti prezenta, sa va angajati avocat care sa va reprezinte.
Aveti dreptul sa depuneti note scrise cu privire la admisibilitatea ori temeinicia plângerii.
Dacă în cauză a fost pusă în mişcare acţiunea penală, puteti formula cereri şi ridica excepţii şi cu privire la legalitatea administrării probelor ori a efectuării urmăririi penale.
X -prin afişare la sediul Tribunalului Gi, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera sala 1, în ziua de 09.09.2019, Completul C2, ora 09:00, in calitate de Intimat, în proces cu ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE GIURGIU în calitate de Petent, AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) PRIVESTE Y.
În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi.
Prin publicare pe portalul instanţelor.
Prin înmânarea citaţiei, sub semnătură de primire, personal sau prin reprezentant legal sau convenţional, pentru un termen de judecată, cel citat este prezumat că are în cunoştinţă şi termenele de judecată ulterioare aceluia pentru care citaţia i-a fost înmânată.

Daca tribunalul Giurgiu respinge plangerea formulata de catre petent Anaf ca nefondata, si admite orodnanta data de parchetul Giurgiu, eu pot sa-mi recuperez bani pe care anaf-ul mi i-a retinut?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
alexser24, utilizator
MULTUESC1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera ceva? alexser24 alexser24 X -prin afişare la sediul Tribunalului Gi, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera sala 1, în ziua de 09.09.2019, ... (vezi toată discuția)
Se mai poate recupera ceva? alexser24 alexser24 X -prin afişare la sediul Tribunalului Gi, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera sala 1, în ziua de 09.09.2019, ... (vezi toată discuția)
Intimat? ''citatie. ''ce poate insemna? anticoade anticoade sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata ... (vezi toată discuția)