avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intimat? \'\'citatie. \'\'Ce poate insemna?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intimat? ''citatie. ''Ce poate insemna?

sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata art 340 ncpp. Ce inseamna acesta chestie? Finalizarea unui proces?
Cel mai recent răspuns: dragosfanel , utilizator 11:20, 22 Noiembrie 2023
A existat un dosar penal, cauza s-a clasat si cineva a facut plangere impotriva acelei solutii.
Fara a sti mai multe date, putem sa banuim ca cineva v-a facut o plangere penala, si ati fost considerat nevinovat, iar persoana respectiva nu este multumita de acea solutie. Acum sunteti chemat la instanta sa va spuneti parerea.
Mai multe trebuie sa stiti dvs.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate judeca si in lipsa? alexser24 alexser24 sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ... Marcel2017 Marcel2017 Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) Am facut plangere împotriva soluţiei de clasare/renunţare la urmărirea penală ca ... (vezi toată discuția)
Paşii de urmat la o "plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp)" BorzescuVali BorzescuVali Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu clarificarea următorului aspect. Nu sunt deloc familiarizat cu legislaţia, cu atât mai mult cea penală, de ... (vezi toată discuția)