Buna ziua! am calitatea de petent intr-un dosar penal si am primit citatie cu termenul de judecata. In citatie scrie ca in caz de neprezentare se va emite mandat de aducere iar chestia asta m-a speriat pe bune. Sincer va spun ca m-am si imaginat plimbata cu duba si cu catuse, vai de capul meu!!!
Va rog mult sa-mi spuneti daca sunt obligata sa ma prezint in conditiile in care nu mai am nimic de declarat si am depus toate probele necesare? in plus, nu am avocat (stiu ca se poate dispune unul din oficiu). Am solicitat comunicarea electronica si, din ce am mai aflat de pe acest site, procesul penal se poate judeca si in lipsa. Si inca ceva, nu mi s-au cerut note scrise. Mentionez ca e primul termen dupa ce am sesizat judecatorul de camera preliminara, obiectul fiind plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) .
Sunt sanse mici sa fiti luat cu mandat de aducere mai ales la primul termen de judecata.
Ar fi insa bine sa va prezentati daca ati contestat si nu aveti nici avocat.
Avocat din oficiu nu va exista.
Sunt sanse mici sa fiti luat cu mandat de aducere mai ales la primul termen de judecata.
Ar fi insa bine sa va prezentati daca ati contestat si nu aveti nici avocat.
Avocat din oficiu nu va exista.