avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Activitate MariusN23

Activitate MariusN23

Retur produse online
Buna, as dori un pic de ajutor daca se poate. Am facut o comanda online de produse de imbracaminte. In cele din urma, am optat pentru a trimite inapoi o parte din ele deoarece nu erau ce imi doream. Cererea de retur a fost facut catre vanzator si curier in a13a zi dupa ce am receptionat comanda, iar produsele au fost predate catre curier la inceputul celei de-a14a zi. Vanzatorul refuza sa imi accepte returul si sa imi returneze banii, deoarece spune ca el a primit produsele in a15a zi doar.
Ma puteti lamuri putin, va rog, cum este situatia? Cele 14 zile inseamna pana cand am dreptul sa trimit produsele? Sau pana cand vanzatorul le primeste inapoi?
M-ar ajuta eventual si un articol de lege daca se poate, deoarece nu reusesc sa gasesc ceva concret.
Multumesc!
Pot renunța la partea mea dintr-un pământ moștenit, in favoarea altui moștenitor, cu condiția ca acesta să nu vândă terenul?

Avem un pământ moștenit, iar unul dintre moștenitori dorește să îi cedăm acel pământ pentru a ridica un hambar pe el. Momentan pământul este pe numele bunicului decedat, și trebuie făcută succesiune. Eu nu am treabă să renunț la acel teren, pentru că nu îl folosesc, dar nici nu mi-ar conveni ca persoana in favoarea căruia renunț să îl vândă și să păstreze toți banii.