avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate petricagri

Activitate petricagri

Vă mulțumesc. Dar cum arăt că angajatorul era oligat să-mi plătească salariul la cuantumul precedent și nu redus cu 25% cum a procedat după aplicarea Legii118/2010.Vă mulțumesc:
Sunt funcționar necontractual și am înțeles că sunt șanse ca angajatorul să fie obligat să restituie drepturile bănești care au fost reduse cu 25% , avându-se ca motivație că dreptul salarial este un drept de creanță, respectiv drept de proprietate consacrat și apărat de Tratat, dar nu am înțeles cum probăm acest drept noi neavând contracte indivinduale de muncă din care să reyulte obligațiile salariale ale angajatorului.
La bugetarii care au contracte de muncă am ânțeles că aceste obligații salariale decurg din contractele individuale iar ,,statul prin act normativ a nerespectat voința părților. în cazul celor al căror raporturi de muncă decurg din statute legale, din prevederile legii și unde mă gândesc că nu reyultă clar dreptul salarial , cum ași putea motiva și proba în instanță această solicitare de obligarea angajatorului la restituirea celor25%. Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc pentru ajutor. Am crezut că am șanse.
Va rog să mă ajutați.Am cumpărat în anul 2007, noiembrie , un autoturism Skoda nou de la un delar autorizat și am plătit taxa de primă înmatriculare.Am efectuat procedura prealabilă și am deschis acțiune la Tribunalul Tulcea, contencios administrativ avîn ca temei de bază art.90 din Tratat dar , instanța mi-a respins cererea de restituire a taxei, motivând că nu sunt în situația autoturismelor second hendaduse din afară și inmatriculate prima dată în Romănia unde s-a perceput taxă deși la S.H din România nu se percepea.
Vă rog să mă ajutați ca în termenul legal să atac această hotărâre cu o motivare pentru autoturism nou înmatriculat în 2007 când s-a plătit taxă de primă înmatriculare. Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția TAXA AUTO PENTRU LOGAN NOU
Doamnei avocat LARISA ma numesc PETRICA si am rugamintea sa ma ajutati pentru a motiva actiunea in cazul taxei de prima inmatriculare pentru un autoturism nou inmatriculat in anul 2007.In primă instanta Tribunalul Tulcea mi-a respins actiunea aratind ca nu sunt in cazul autoturismelor SH pentru care a existat o discriminare.Tel 07421010740, fax 0240534669 ,Va multumesc.
Răspuns la discuția TAXA AUTO PENTRU LOGAN NOU
Doamnei avocat LARISA ma numesc PETRICA si am rugamintea sa ma ajutati pentru a motiva actiunea in cazul taxei de prima inmatriculare pentru un autoturism nou inmatriculat in anul 2007.In primă instanta Tribunalul Tulcea mi-a respins acșiunea aratind ca nu sunt in cazul autoturismelor SH pentru care a existat o discriminare.Tel 07421010740, fax 0240534669 ,Va multumesc.