Va rog să mă ajutați.Am cumpărat în anul 2007, noiembrie , un autoturism Skoda nou de la un delar autorizat și am plătit taxa de primă înmatriculare.Am efectuat procedura prealabilă și am deschis acțiune la Tribunalul Tulcea, contencios administrativ avîn ca temei de bază art.90 din Tratat dar , instanța mi-a respins cererea de restituire a taxei, motivând că nu sunt în situația autoturismelor second hendaduse din afară și inmatriculate prima dată în Romănia unde s-a perceput taxă deși la S.H din România nu se percepea.
Vă rog să mă ajutați ca în termenul legal să atac această hotărâre cu o motivare pentru autoturism nou înmatriculat în 2007 când s-a plătit taxă de primă înmatriculare. Vă mulțumesc!
Tribunalul Tulcea a avut dreptate, nu se restituire taxa pentru masini noi ci doar pt.masini inmatriculate anterior in UE.
Nu veti avea castig de cauza daca atacati hotararea Tribunalului si va veti pierde timpul si banii.
Taxa auto
danabunea
Taxa de inmatriculare ce se poate recupera se refera si la taxa pentru prima inmatriculare din Romania? Am cumparat un Logan in 2007 si am platit aceasta taxa. ... (vezi toată discuția)