avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate Hipopotamul

Activitate Hipopotamul

Dvs ati citit cu atentie ? Nu avea cum sa vanda .
Am aratat ca o firma care lucreaza pentru camera notarilor a supraevvaluat terenurile mele. Am facut plangere la politie dar pana acum politia nu a facut nimic. Ce pot face ?
Macar sa mi se spuna un pret estimativ, caci cadastristii escroci mi-au cerut 57200 lei unii si altii au despasit cu mult aceasta suma ajungang pe la 107200 lei
Cat costa cadastrul aproximativ ?
1) Am o tarla cu o parcela cu 8 ha pasune. ( intr-un loc )
2) Am intr-un alt loc 30,61 hectare in 3 tarlale cu 6 parcele unde sunt 16,65 ha teren arabil, cu 7 parcele unde sunt 13,.46 ha pasune si cu o parcela unde sunt 0,50 ha teren neproductiv.
3) Am intr-un alt loc 11,39 hectare intr-o tarla cu 2 parcele , intr-o parcela 7,89 ha arabil si in alta parcela 3,50 ha pasune .
4) Am intr-un loc in 5 unitati de productie 15,90 ha padure.
5) Am intr-un loc in 3 unitati de productie 46,30 ha padure.
6) Am intr-un loc in 7 unitati de productie 34,80 ha padure.
7) Am intr-un loc intr-o unitate de productie 3 ha .
Deci in total am 7 locuri si cred ca terbuie facute 7 carti funciare, si cer un pret estimativ ca sa nu ma pacaleasca cadastristii care sunt escroci si imi cer sute de miliioane de lei la cadastru.
Nu am tarlalele si parcelele mentionate la padure, nu stiu ce pot face .
Probleme cu notarii si cu o donatie . Am niste terenuri care conform grilei notariale valoreaza 2197360 lei. Vreau sa le donez Primariei. Donatia cred ca costa in jur de 19026,91 lei cu TVA inclus. Ce acte trebuie la donatie ?