Pentru doamna/domnisoara raluk0207
Pai bunicul meu mai ramasese in 1949 cu 50 de hectare de teren , ca restul de 50 de hectare le luasera comunistii inainte de 1949. El figureaza cu sotia lui in acte cu 100 hectare. teren arabil si 100 ha de pdure, in acea comuna. Ca au mai avut ei mii de ha de padure si teren si in alte comune, pe care le-au luat comunistii . Culmea este ca comunistii au luat 106 ha , asa au masurat ei. Si daca bunicul meu a ramas in 1949, cu 50 de hectare, daca vindea 3 ha unor oameni asa cum au mintit ei, comunistii luau 47 de hectare, nu 50 de hectare. Deci si asta e o dovada in plus ca semnatura bunicului meu era falsa, dar nu m-am mai dus in instanta, ca si asa am avut multe procese pe capul meu. Oricum primarul s-a speriat si pe langa 47 de ha , mi-a mai dat 3 ha chiar daca sunt de calitate proasta. Ce sa fac? Asta e Romania in care traiesc. Parca CEDO nu si-a batut joc de Romania, si judecatorii de acolo resping sute de cereri care vin din Romania si din alte tari, ca nu fac fata . Si mie CEDO mi-a respins 10 cereri, acum nu stiu de ce, ca am trimis cererile la timp, in 6 luni de la pronuntarea deciziei finale. Deci m-a procopsit si CEDO , ca sa zic asa ! Am avut parte de judecatori comunisti si corupti si in Romania si la CEDO !
ANRP o sa ma pricopseasca la fel. O sa fiu miliardar in puncte ANRP. si Ministerul de Finante o sa-mi trimita bani pe lumea cealalta . , cand voi fi in sicriu cu mainile pe piept . Si ma uit la filme. Pentru ca unele filme sunt inspirate din realitate. Doamne daca mai ai mila de familiile nationalizate de comunisti, desfiinteaza ANRP ! ANRP si-a batut joc de familia mea.
ANRP conform grilei notariale ( unde despagubirile sunt derizorii) ar trebui sa-mi dea cam 23-24 miliarde de lei vechi, o suma derizorie, caci acele case ( casa si hotele micut al familiei mele, cu vreo 1500 de metri DE TEREN IN MIJLOCUL ORASULUI ) nu le cumperi nici cu 240 de miliarde de lei . Mai ales ca s-au furat si tablourile de sute de mii de euro ale familiei mele . Care cine stie prin ce case se afla acum. Si statul de ani de zile nu-mi da nici macar 24 de miliarde de lei. O sa mor si nu o sa mai primesc nimic. Ca eu nu am pile la ANRP. Si am citit in ziare ca la ANRP este o adevarata mafie, cel putin asa scriu ziaristii.
[ link extern ]