avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca sunt ruda cu stra-stra bunicul meu, eu am facut dovada, dar el nu a facut-o. In cazul ca acest om zice ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, fara sa-mi dea nicio dovada, il pot da in judecata pentru minciuna ? Am impresia ca acel barbat nu este in deplinatatea facultatilor mintale. Pentru ca eu imi cunosc foarte bine rudele. Culmea este ca acel om mai este si profesor universitar.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
vulpita200, utilizator
Cel mai recent răspuns: Hipopotamul , utilizator 14:15, 16 Mai 2024
Dvs ati citit cu atentie ? Nu avea cum sa vanda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 carol80000 carol80000 Bunicii mei au avut o casa si un teren de 15 ha , nationalizate de comunisti fara acte. Desi am facut dovada ca acea casa a fost a bunicilor mei, , nicio ... (vezi toată discuția)
Probleme cu anrp Lisonelta400 Lisonelta400 In anul 1944 primarul a emis un certificat bunicilor mei in care sunt mentionate suprafetele tuturor imobilelor. Eu vreau sa folosesc acest act la ANRP, dar ... (vezi toată discuția)
După ce ordin calculau notarii succesiunile în anul 2010? Lisonelta400 Lisonelta400 Buna ziua . Dupa ce ordin au calculat notarii succesiunile in anul 2010? Stiu ca din anul 2011 se calculeza dupa ordinul 46/C din 2011. Dar in 2010 dupa ce ... (vezi toată discuția)