avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate Shakespeare

Activitate Shakespeare

Primăria a răspuns la fel însă speram ca ii amendează pe cei care conduc fără să se consulte cu proprietarii. Președinta nu a mai făcut nici o adunare generală decand a fost numită de grupul ei pe care îi favorizează trecând un număr mic de persoane la asociație și chiar făcând petreceri pt ei! Dacă primăria si- ar face datoria ar fi măcar amendați pt încălcarea legii. Chiar și firma care face așa zisa mentenanță a camerelor vine lunar pt 3 minute și ia 150 RON pt asta. Plătim degeaba si presedintele si membrii de comitet care nu fac nimic pt ca nu avem sediu de asociație și plătim pe site sau direct prin bancă, citim singuri consumul de apă si alte cele. Nu am mai văzut în nici o țară să fie plătiți fără să muncească și să încalce legea dar să nu li se întâmple nimic!
Mulțumesc din nou pt răspunsul dat!
Mulțumesc pentru răspuns. Mai fac o precizare: nu au făcut adunare generală pentru a anunța plata lunară a mentenanței camerelor de supraveghere, au decis președinta cu cei din comitet fără să anunțe sau să publice această decizie. Deci au încălcat legea asociațiilor! Este posibil să refuz plata în acest context?
Dacă s-au montat camere de supraveghere la bloc suntem obligați să plătim pt ele ? Acum se face mentenanță lor lunară și este trecută o sumă la întreținere pentru aceasta! Eu am camere de supraveghere pe balcoane, pentru ca atunci când am avut nevoie să văd ce s-a întâmplat camerele lor nu au funcționat! Am anunțat administratorul ca nu mai plătesc mentenanță pt camerele lor însă el spune ca nu poate decide el. Pot să mă oblige să plătesc pt mentenanța camerelor lor?
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este clar ca unii se cred superiori și înloc sa răspundă scurt doar fac morală. Sănătatea și liniștea mea sunt mult mai importante decât orice problemă indicată aici. Mulțumesc celor care m-au ajustat și regret ca le-am dat ocazia celor care înloc să răspundă au făcut referi la persoana mea.
Multumesc frumos pentru răspuns! Așa voi face!
Cine angajează persoana care face curățenie?
În asociația noastră au venit la pachet : un administrator ( care nu este proprietar la noi), un cenzor( pe care nu l- am văzut ) și o persoană care face curățenie ( plătită mai mult decât cea anterioară însă curăță mai puțin decât ea). Dacă nu e făcută curățenie vizibilă, cum putem să aducem o altă persoană care poate face treaba mai bine? Repet, cea pe care o avem acum este adusă de administratorul nou care are mai multe asociații în răspundere, deci persoana care face curățenie are mai multe asociații de curățat.
Cenzorul pe care îl avem nu a venit niciodată și nu știm cum să îl contactăm dacă avem nevoie de ajutor! Ce trebuie să făcut pe a reglementa această situație?
Asociație fără sediu și program de lucru !
Dacă nu avem sediu pentru asociație și dacă nu există un program de lucru de minim două ore pe zi, în cele 5 zile lucrătoare, se justifică plata indemnizației membrilor CEx? Am cerut să ne spună ce acitivitati desfășoară conform contractului pt care primesc indemnizație însă nu am primit răspuns!
Din nou vă rog răspundeți scurt nu prin trimitere la link. Nu este clar câți ani are mandatul președintelui! Noi am avut un presedinte care a stat 7 ani, cel care a fost după el a stat 8 luni, iar actualul președinte a fost administratorul care a demisionat deoarece nu aplica legea! Eu nu l- a dorit însă are voturile celor care sunt favorizați de el, adică: el este cel ce știe când este de vânzare un apt și le spune pt a- l cumpără, îi scutește la plata cheltuielilor nepunând numărul corect de persoane la apt lor, le face mese pe banii luați de la noi abuziv (ați mai auzit să se facă mentenanță la camere de supraveghere lunar ?) Asptept răspunsul din partea avocatului pt ca de aceea întreb pe acest site! Mulțumesc!
Puteați răspunde scurt vă rog nu prin trimitere la link. Dacă nu se face AG anuală care este obligatorie, se pare ca președintele poate fi amendat cu suma 200 până la 1000 lei. Cine îi da această amendă?