Poate nu m am exprimat corect,mi se cere o suma in plus fata de ceea c'è platesc normal la intretinere ca toti cei proprietari.
Imi cer aceasta suma pentru ca ei considera ca folosind apartamentul in regim hotelier trebuie sa platesc in plus .
Motiveaza ca se creaza trafic,ca turistii care vin se schimba,ca folosesc liftul cu trolere, motive de genul asta.
Asociatia nu imi ofera nici o imbunatatire confort,totul platesc la intretinere.
Nu am avut nici o reclamatie,turistii sunt inregistrati pe AIRBNB si daca provoaca daune platesc despagubiri sau daca fac galagie pot fi evacuati.
Astea sunt regulile AIRNB.
Cornel Vasile a scris:
Cheltuielile asociației de proprietari reprezintă acele cheltuieli legate de exploatarea, repararea, întreținerea, modernizarea, reabilitarea proprietății comune, precum și cheltuielile cu serviciile de care beneficiază proprietarii și care nu sunt facturate acestora în mod individual.
Prin urmare, daca A.G. a decis ca este necesara o anumita suma pentru imbunatatirea confortului in acle imobil , sunteti obligat sa platiti acea suma stabilita lunar, ca si proprietar al apartamentului.