avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate Barboni

Activitate Barboni

Răspuns la discuția loc de parcare in fata blocului
Tin sa mentionez ca nu sunt parcari in zona si pe deasupra mai sunt si reclamatii aproape de doua ori pe saptamana si vine politia si amendeaza si pe cei care sunt locatari ai blocului nu doar celor ce nu sunt riverani.
care ar fi o solutie legala pentru a nu mai primi amenzi de parcare "neregulamentara"?

Va multumesc in avans pentru solutionare/raspuns, o zi minunata tuturor!

Barboni a scris:

Buna ziua,
V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea raspunde la urmatoarea intrebare:
Se poate cumpara si transforma un spatiu verde din fata blocului intr-un loc de parcare?
Si daca da, cum se procedeaza si care ar fii pasi de urmat?

Precizez ca este vorba de Timisoara (Complexul Studentesc)

Va multumesc frumos, o zi buna!

Buna ziua,
Am comandat online o trotineta electrica si nu a ajuns nici dupa 15 zile.
Am comandat aceasta trotineta pe data de 05.11.2024 si trebuia sa imi ajunga de Joi 07.11.2024, si nici pana astazi 19.11.2024 nu a ajuns, am sunat la relatii cu clientii si mi-au tot zis ca ajunge ba pe maine ba peste 2 zile, trebuia sa o ofer cadou de majorat unui nepot, dar majoratul a trecut de mult, rusinos foarte rusinos.
Un site fantoma care nu iti livreaza de fapt nimic.
Mentionez ca am vrut sa le las si o recenzie pe site povestind strict ce s-a intamplat si ce sa vezi nu a fost aprobata recenzia ca sa apara pe site, nu stiu de ce au mai facut sectiunea de recenzii daca trebuie aprobare de la magazinul care vinde produsul ca sa apara, nu e logic ca o sa apara doar recenziile cele bune iar cele negative nu o sa primeasca aprobare daca lasa la indemana site-ului acest privilegiu.
Acum am o intrebare: Cum as putea sa ii fac sa plateasaca pe cale legala daune pentru faptul ca m-au pus intr-o situatie jenanta si rusinoasa, si anume aceea de a mege la majorat fara cadou, cu mana goala?
Va multumesc in avans pentru ajutor, o zi minunata tuturor!
Buna ziua,
V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea raspunde la urmatoarea intrebare:
Se poate cumpara si transforma un spatiu verde din fata blocului intr-un loc de parcare?
Si daca da, cum se procedeaza si care ar fii pasi de urmat?

Precizez ca este vorba de Timisoara (Complexul Studentesc)

Va multumesc frumos, o zi buna!