avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am comandat online o trotineta electrica ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am comandat online o trotineta electrica ...

Buna ziua,
Am comandat online o trotineta electrica si nu a ajuns nici dupa 15 zile.
Am comandat aceasta trotineta pe data de 05.11.2024 si trebuia sa imi ajunga de Joi 07.11.2024, si nici pana astazi 19.11.2024 nu a ajuns, am sunat la relatii cu clientii si mi-au tot zis ca ajunge ba pe maine ba peste 2 zile, trebuia sa o ofer cadou de majorat unui nepot, dar majoratul a trecut de mult, rusinos foarte rusinos.
Un site fantoma care nu iti livreaza de fapt nimic.
Mentionez ca am vrut sa le las si o recenzie pe site povestind strict ce s-a intamplat si ce sa vezi nu a fost aprobata recenzia ca sa apara pe site, nu stiu de ce au mai facut sectiunea de recenzii daca trebuie aprobare de la magazinul care vinde produsul ca sa apara, nu e logic ca o sa apara doar recenziile cele bune iar cele negative nu o sa primeasca aprobare daca lasa la indemana site-ului acest privilegiu.
Acum am o intrebare: Cum as putea sa ii fac sa plateasaca pe cale legala daune pentru faptul ca m-au pus intr-o situatie jenanta si rusinoasa, si anume aceea de a mege la majorat fara cadou, cu mana goala?
Va multumesc in avans pentru ajutor, o zi minunata tuturor!
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Internetul uneori o capcana sau nu? ContSters62871 ContSters62871 Speta: Un tanar < X.> pasionat de internet ca majoritatea tinerilor in ziua de azi, gaseste un anumit site international cu vanzari online.Acest site online ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Promotie inselatoare amazon.de twodoor twodoor Salut! Am comandat de pe amazon.de un telefon Google Pixel 8 Pro in 14.10.2023, perioada in care \"puteai\" beneficia de un Pixel Watch 2 gratis la comanda ... (vezi toată discuția)