avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... loc de parcare in fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

loc de parcare in fata blocului

Buna ziua,
V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea raspunde la urmatoarea intrebare:
Se poate cumpara si transforma un spatiu verde din fata blocului intr-un loc de parcare?
Si daca da, cum se procedeaza si care ar fii pasi de urmat?

Precizez ca este vorba de Timisoara (Complexul Studentesc)

Va multumesc frumos, o zi buna!
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2024
Barboni, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 21:57, 19 Noiembrie 2024
E domeniu public, ma indoiesc de faptul ca primaria va dori sa va vinda asa ceva, pentru a fi parcare betonata.
Depinde de proprietar si urbanism. Cum spunea mai sus latka, ma indoiesc.
Tin sa mentionez ca nu sunt parcari in zona si pe deasupra mai sunt si reclamatii aproape de doua ori pe saptamana si vine politia si amendeaza si pe cei care sunt locatari ai blocului nu doar celor ce nu sunt riverani.
care ar fi o solutie legala pentru a nu mai primi amenzi de parcare "neregulamentara"?

Va multumesc in avans pentru solutionare/raspuns, o zi minunata tuturor!

Barboni a scris:

Buna ziua,
V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea raspunde la urmatoarea intrebare:
Se poate cumpara si transforma un spatiu verde din fata blocului intr-un loc de parcare?
Si daca da, cum se procedeaza si care ar fii pasi de urmat?

Precizez ca este vorba de Timisoara (Complexul Studentesc)

Va multumesc frumos, o zi buna!

Solutia ar fi prin cereri repetate si vizite dese si stresante asupra primarieri pentru a ii convinge sa va faca o parcare in zona respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Abuz vecini care au facut parcari private pe spatiul verde al blocului, au ingradit si restrictionat accesul spre spatele si spre subsolul blocului. AdrianZet AdrianZet Buna ziua. As dori sa stiu ce optiuni am in solutionarea unor abuzuri din partea vecinilor, printre care se afla si presedintele de asociatie, probleme ce le ... (vezi toată discuția)