avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate SA24

Activitate SA24

Buna ziua, exista un temei pentru care managerul sa refuze înregistrarea unei ședințe de evaluare dacă angajatul o cere?? Anul trecut nu si a îndeplinit obligatia de a face evaluările de integrare si a refuzat orice răspuns în scris ref la gradul de indeplinire sau neîndeplinire al sarcinilor.. Anul asta am avut o ședința după care mi a comunicat (după aproape 10 zile) o minuta care conținea altceva decât am discutat. Astea sunt motivele care m au determinat sa cer ședințe înregistrate... Si eu consider ca este un drept al meu sa le am si sa știu care este situație reala
Nu am primit nimic. Sunt mai multe trepte de procent iar asta reprezintă practic status de *nerealizare* per ansamblu. Este cel mai prost posibil. Întâlnirile au fost făcute pentru a evita un răspuns scris. Am solicitat explicații pe e-mail ref la evaluare, respectarea procedurii de evaluare, criterii etc. După ce am văzut ca asta nu funcționează am făcut sesizare și către hr..
Bună ziua! Anul trecut am primit 0 procent de crestere pe performanta. Am cerut scris dovezi și o explicație ref la activitate dar managerul a refuzat. Am adăugat feedback trimis de către cei carora le răspund, practic cei cărora le oferim suport dar nu a fost luat în considerare. Am fost chemata la multiple ședințe (doar cu managerul au fost majoritatea, nu a venit cineva din hr) deoarece am reclamat și către hr situația. A fost refuzata înregistrarea ședințelor dar pe cea finală am înregistrat-o deoarece am primit amenințări și tot felul de insinuari în restul întâlnirilor. Am făcut asta cu scopul de a ma apara. Anul acesta sunt în situația în care, deși am stabilit că vom avea obiective și un proces unitar, acest lucru nu s a întâmplat și nu primesc feedback (ma refer la ceva clar în scris aici) ref la nivelul la care ma aflu. Sunt f multe lucruri extra de adăugat aici. Ce se poate face în acest sens? Poate reprezenta înregistrarea mijloc de proba al refuzurilor de a lua în considerare activitatea unui angajat în eventualitatea unei disponibilizări pe criteriul de performanta?