avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, exista un temei pentru care managerul sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, exista un temei pentru care managerul sa refuze înregistrarea ...

Buna ziua, exista un temei pentru care managerul sa refuze înregistrarea unei ședințe de evaluare dacă angajatul o cere?? Anul trecut nu si a îndeplinit obligatia de a face evaluările de integrare si a refuzat orice răspuns în scris ref la gradul de indeplinire sau neîndeplinire al sarcinilor.. Anul asta am avut o ședința după care mi a comunicat (după aproape 10 zile) o minuta care conținea altceva decât am discutat. Astea sunt motivele care m au determinat sa cer ședințe înregistrate... Si eu consider ca este un drept al meu sa le am si sa știu care este situație reala
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 5 August 2024
Nu exista , dar nici pentru inregistrarea lor ..salariatul nemultumit poate contesta evaluarea.
Nu exista , dar nici pentru inregistrarea lor ..salariatul nemultumit poate contesta evaluarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! anul trecut am primit 0 procent de crestere pe perfotmanta. ... SA24 SA24 Bună ziua! Anul trecut am primit 0 procent de crestere pe performanta. Am cerut scris dovezi și o explicație ref la activitate dar managerul a refuzat. Am ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru necorespundere profesionala la locul de munca adinutza.2008 adinutza.2008 Buna ziua! Am nevoie, urgent de cateva lamuriri in ceea ce priveste urmatoarea problema. Lucrez in sistemul privat si astazi am aflat intentia angajatorului ... (vezi toată discuția)