avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model formulare contestatie (evaluarea salariatului)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model formulare contestatie (evaluarea salariatului)

model pentru contestarea evaluarii salariatului
Buna ziua,
Din cate cunosc nu exista model pentru contestarea evaluarii personalului.
Salariatii nemultumiti de nota evaluarii/calificativul evaluarii au dreptul de a formula in scris contestatii in termenul stabilit de angajator ( 3, 4 zile) in Regulamentul pentru evaluarea performantelor individuale ale salariatilor ce trebuia adus la cunostinta tuturor salariatilor inaintea inceparii procedurii de evaluare, de la comunicarea raportului de evaluare.Contestatia va cuprinde motivele si argumentele corespunzatoare pentru fiecare obiective si criteriu.
Contestatia se va depune la registratura institutiei unde s-a realizat evaluarea.
Sa aveti o zi buna.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
monicalirca, utilizator
Model Formulare contestație evaluarea salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog , un model dorel13 dorel13 dati-mi si mie va rog un model de contestatie sau daca nu aveti, ajutati-ma sa formulez o contestatie la raport de evaluare a performantelor profesionale ... (vezi toată discuția)
Contestare raport evaluare 2019 marina_camelia marina_camelia Buna ziua. Sunt functionar public la o institutie. In data de 05.02.2020 mi-s-a adus la cunostinta raportul de evaluare avand calificativul bine. As dori ... (vezi toată discuția)
Evaluare anuala performante profesionale danielgolici danielgolici Conform Hotarare nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici , Art. 120 (1) Functionarii ... (vezi toată discuția)