avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestare raport evaluare 2019
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestare raport evaluare 2019

Buna ziua. Sunt functionar public la o institutie. In data de 05.02.2020 mi-s-a adus la cunostinta raportul de evaluare avand calificativul bine. As dori sa-l contest. Care este procedura in contencios administrativ, termenul legal de depunere a dosarului? pentru ca la institutie nu se poate face nimic. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 7 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Funcționarii publici nemulțumiți de evaluarea comunicată o pot contesta, în cadrul procedurii de evaluare, la conducătorul autorității sau instituției publice, în termen de 5 zile lucrătoare de la luarea la cunoștință.

Conducătorul autorității sau instituției publice soluționează contestația pe baza raportului de evaluare și a referatelor întocmite de către funcționarul public evaluat, de către evaluator și de către contrasemnatar, în termen de 10 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a contestației.

Pe baza documentelor prevăzute mai sus, conducătorul autorității sau instituției publice respinge motivat contestația sau o admite, caz în care modifică raportul de evaluare în mod corespunzător. Rezultatul contestației se comunică funcționarului public în termen de 5 zile lucrătoare de la soluționarea acesteia.

Funcționarul public nemulțumit de rezultatul evaluării performanțelor profesionale individuale se poate adresa instanței de contencios administrativ, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se contesta o evaluare anuala nicoleta_2009 nicoleta_2009 Buna ziua. Cum pot sa contest o evaluare anuala respectiv pentru anul 2008, evaluare intocmita in decembrie 2009 (vezi toată discuția)
Contestare rezultat evaluare anuala-functionar public MONICA6711 MONICA6711 BUNA ZIUA, IN SITUATIA IN CARE UN FUNCTIONAR PUBLIC ESTE NEMULTUMIT DE NOTA OBTINUTA LA EVALUAREA ANUALA, CARE ESTE PROCEDURA DE URMAT PENTRU A AJUNGE LA ... (vezi toată discuția)
Evaluare anuala performante profesionale danielgolici danielgolici Conform Hotarare nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici , Art. 120 (1) Functionarii ... (vezi toată discuția)