avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate myteo36

Activitate myteo36

Buna ziua, daca am un copil in intretinere si are pensie de urmas de 400 ron, mai pot beneficia de deducere personala? mentionez ca venitul meu brut este de 1250 ron.
Răspuns la discuția dosar indemnizatie crestere copil
Multumesc,
as mai avea o intrebare, contractul de munca mi- a fost suspendat incepand cu data de 01.07.2015, imi puteti spune daca angajatorul are obligatia de a-mi elibera anexa 2 intr-un anume interval sau sunt la mana lui?
Buna ziua,
angajatorul nu vrea sa-mi elibereze anexa II necesara depunerii dosarului pentru crestere copil. Ce pot face in acest caz? Nu imi permit un proces. O alta autoritate de stat poate completa aceasta anexa?
Discuție majorare pensie
am iesit la pensie in martie 2006, cu cca 24 ani vechime cu grupa I, beneficiez de noua lege a majorarii pensiilor, si de cand?
Multumesc
Răspuns la discuția Act aditional
multumesc, dar va rog frumos sa-mi spuneti in ce baza ii pot argumenta refuzul.
Discuție Act aditional
daca sunt in concediu medical angajatorul ma poate pune sa semnez un act aditional de schimbare a incadrarii?
Răspuns la discuția Lasare copii in grija matusii
mama are indemnizatie de ingrijire copil inca, tatal nu prea e interesat.
Buna ziua,
Sora mea are doi copii minori de 3 si 4 ani si nu se mai intelege cu sotul. Nu are nici bani de divort si ar vrea sa plece din tara sa lucreze. Pe perioada plecarii (1 an)ar dori sa-mi lase mie copii in ingrijire, nu tatalui. Se poate asa ceva? Care ar fii procedura legala?
Va rog imi puteti spune in ce ar consta executarea silita? Aproximativ...
Buna ziua,
Ma numesc Cristina si acum vreo 2 saptamani am primit o notificare de la Eos cu privire la un credit pe care il am la o banca. Nu am mai platit ratele din dec 2007. Vineri m-a sunat un avocat din partea Eos si m-a amenintat ca daca nu platesc 2000 ron imi deschide dosar pentru executare silita. Ce pot face si cum? Eu pot sa incep sa platesc de luna viitore o fi vreo problema? Multumesc