avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Filitza

Activitate Filitza

Da,dar nu știu dacă acea suma de 818 se va opri din pensie in continuare.

Cornel Vasile a scris:

De la 01.09.2024 veti primi 3015 lei, asa reiese din postarea dvs.

Da.piprirw pe pensie de 818 lei.ce fac? Căci noua decizie de recalculare este cu o pensie de 3015 lei,fara a se menționa și poprirea. Eu ce sa înțeleg?
Și dacă incep să oprească din nou? Ce pot sa fac?
Am primit noua decizie de pensie. Corecta acum, dar am o nelămurire: îmi spune" cuantum nediminuat al pensiei la data de 01.09.2024 este de 3015 lei" , nu mi se spune că am de dat cate cei 818 lei pe care ei mi i au oprit în iulie și august. Sa înțeleg că nu mi se mai opresc? Mulțumesc
Am primit noua decizie de pensie. Corecta acum, dar am o nelămurire: îmi spune" cuantum nediminuat al pensiei la data de 01.09.2024 este de 3015 lei" , nu mi se spune că am de dat cate cei 818 lei pe care ei mi i au oprit în iulie și august. Sa înțeleg că nu mi se mai opresc? Mulțumesc
Încă odată spun: decizia de revizuire este greșită cap coada. La 38 de ani de muncă nu este posibil sa tai de la 2671 la 2400, sa scazi punctajul și să oprești forțat cei 7000 lei din pensie că sca greșit la casa de pensii. Acum eu iau pensie 1591. Ați înțeles? Nu poate fi vorba de nici o discuție amiabila.
Buna seara. Nu am avut cu cine discuta amiabil. Poprirea a început de 2 luni dar cum rezolv problema pensiei? Ptr.ca sunt erori f.mari la calcul.

Carp Mircea a scris:

Daca aveti probe ca s-a gresit la recalculare, atunci puteti rezolva problema pe cale amiabila.

Mulțumesc de răspuns. Am citit. Pe decizia cu poprirea celor 6942 lei, in final undeva jos scrie că poprirea este cu titlu executoriu. Deci este legea lor de a opri forțat acesti bani fata proces. De unde până unde se a greșit pensia când eu am luat pensia întreaga Oana in 13.06.2024. este o eroare f. mare începând cu anii de pensie, punctajul care a scăzut f.mult, pensia micșorată cu 300 lei și poprirea celor 7000 lei.
Am spus la început. Am primit decizie de revizuire și de 2: luni mi se opresc lunar 818 lei. Ce este neclar?
S a format vreun grup în legătură cu acționarea caselor de pensii în judecată? Am rețineri din pensie din cauza recalculării greșite.