avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Activitate lucibz

Activitate lucibz

Buna ziua , la inceputul lunii august nestiind ca mi-a expirat autorizatia de circulatie provizorie am fost oprit de un agent al politiei rutiere care mi-a intocmit dosar penal in baza art. 85 al. 1. Azi am primit prin posta scrisoare de la Parchet in care eram informat ca am primit NUP + amenda administrativa in valoare de 520 RON. Am mers imediat la Politia Rutiera sa-mi ridic permisul iar agentul de la ghiseu mi-a zis ca trebuie ca intai sa platesc amenda si sa revin la ei cu copie dupa chitanta ca sa-mi pot ridica permisul. Vreau sa mentionez ca anul trecut am mai avut un dosar penal in baza aceluiasi art. 85 al. 1 dar in Bucuresti la care mi-au putut ridica permisul fara sa le prezint chitanta doveditoare ca am platit amenda ! Intrebarea mea e urmatoarea , au dreptul cei de la Buzau sa ma oblige sa platesc amenda eu neavand loc de munca momentan avand in vedere ca cei de la Bucuresti nu au procedat la fel ? Va rog ajutati-ma cu un sfat pentru redobandirea permisul. Multumesc anticipat.
Il pot ridica chiar daca nu platesc amenda administrativa ? In cati ani expira amenda administrativa ? scuze de dublu post dar mereu am primit raspunsuri doar pe jumatate !
In sfarsit azi 04 mai 2009 mi-a ajuns acasa hartia de la parchet cu S.U.P. + amenda 650 RON dupa 10 luni in care am stat pieton. Cine ma poate lamurii de unde imi recuperez permisul , de la Buzau sau de la Bucuresti si daca il pot ridica chiar daca nu platesc amenda administrativa ?! Astept un raspuns , multumesc.
deci sa inteleg ca trebuie sa ma interesez la parchetul sectorului 1? multumesc
In luna iunie anul acesta pe raza municipiului Bucuresti mi-a fost intocmit un dosar penal in baza art. 85 pentru conducere auto neinmatriculat fiindu-mi retinut si permisul de conducere. Am primit atunci o dovada de circulatie provizorie valabila 15 zile si ulterior intreband un politist am aflat ca dovada nu mai poate fi prelungita in situatia mea. Acum dupa 6 luni de zile nu stiu nimic in legatura cu situatia dosarului , as vrea sa trimit o adresa poate aflu un raspuns dar nu stiu unde exact ... pe dovada scrie : Biroul Politiei Rutiere , Serviciul 2 , Sector 1. Trebuie sa trimit adresa la Parchetul de pe langa Judecatoria Sec. 1 , Parchetul General sau la Parchetul de pe langa Judedecatoria Buzau ( eu fiind cu domiciliul in Buzau )? Astept un raspuns sau macar o sugestie ca sa stiu de unde sa incep cu scrisorile. Multumesc