avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate oanavisan85@gmail.com

Activitate oanavisan85@gmail.com

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Vedeti ce evolutie este in dosar, ce si cand a dispus instanta, sunati la directia corespunzatoare, cereti informatii. Unele tin evidenta dupa dosar, altele dupa nume...

Unde anume as putea sa sun sa mă interes de dosarul meu,menționez ca locuiesc în București sector 3 mulțumesc anticipat
Bună ziua am nevoie de ajutor!am dosar în instanță pt custodie minor din concubinaj din data de 07.08.2024si nu înțeleg de ce nu s-a prezentat nimeni de la asistență socială la domiciliul meu!!cum pot sa aflu când anume vin sau cat durează!!multumesc
Bună seara la cât timp după depunerea dosarului în instanta pentru custodie minor autoritatea tutelara se prezinta la domicului mamei unde este și minorul? Mulțumesc
Bună ziua va deranjez cu o întrebare,,,sunt despărțită de tatăl minorului,nu am fost căsătoriți,,acesta nu se implica cu nimic în creșterea copilului,,întrebarea este îmi pot înscrie copilul la școală doar cu adeverință de la locul meu de munca fără sa am nevoie de la el...acesta refuzând!! Mulțumesc!!!