avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am nevoie de ajutor!am dosar în instanță ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am nevoie de ajutor!am dosar în instanță pt custodie ...

Bună ziua am nevoie de ajutor!am dosar în instanță pt custodie minor din concubinaj din data de 07.08.2024si nu înțeleg de ce nu s-a prezentat nimeni de la asistență socială la domiciliul meu!!cum pot sa aflu când anume vin sau cat durează!!multumesc
Vedeti ce evolutie este in dosar, ce si cand a dispus instanta, sunati la directia corespunzatoare, cereti informatii. Unele tin evidenta dupa dosar, altele dupa nume...

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Vedeti ce evolutie este in dosar, ce si cand a dispus instanta, sunati la directia corespunzatoare, cereti informatii. Unele tin evidenta dupa dosar, altele dupa nume...

Unde anume as putea sa sun sa mă interes de dosarul meu,menționez ca locuiesc în București sector 3 mulțumesc anticipat
Aveti un dosar de instanta, vedeti daca s-a emis adresa catre Autoritatea tutelara si verificati apoi la ei. Sanse mici daca nu faceti demersul prin avocat, dar incercati, insistati.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea fostului concubin luminita1982 luminita1982 buna ziua sunt in proces pt exercitarea autoritatii exclusiva cu tatal minorei de 7 ani dintro relatie de concubinaj acesta este de 6 ani inchis pt viol cu o ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura un divort cu minor? madalina07 madalina07 Buna seara. Sunt in divort de 3 luni de zile. Motivele divortului sunt violenta fizica si verbala a sotului,dar din casatoria noastra a rezultat un copil de ... (vezi toată discuția)
Va rog cine ma poate ajuta !!!???-divort cu minori ericabalan ericabalan Este aproape 1 an de zile de cand sotul a intentat divort si m-a deposedat de dreptul de mama , pur si simplu a luat copiii , doua fetite de 3 si 6 ani ,fara ... (vezi toată discuția)