avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenintari din partea fostului concubin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenintari din partea fostului concubin

buna ziua sunt in proces pt exercitarea autoritatii exclusiva cu tatal minorei de 7 ani dintro relatie de concubinaj acesta este de 6 ani inchis pt viol cu o minora de curand a aflat ca lam dat in judecata si astazi a sunat si a vb cu minora la tel si ia cerut sami transmita ca daca continui cu acest proces va iesi de acolo simi va arata el cine este cu adevarat . nui prima data cand primesc amenintari din partea lui sau vb urate va rog sami spuneti ce pot face . fetita este terorizata ori de cate ori suna nu vrea sa vb cu el si el insista mai ales noaptea . am tot schimbat nr de tel dar nu stiu de unde face mereu rost de el
v-am mai raspusn: mergeti la protectia copilului sa declanseze procedura de decadere din drepturi. stati pe capul lor pana fac ceva!!!!! spuneti ca va duceti la presa, ca de asta le este cel mai frica autoritatilor!

Luati-va martori cand mai da telefon, sau sunati-l dvs.
solicitati audierea minorei.
faceti plangeri penale pentru amenintare ( cu moartea si santaj)
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
eu nu sunt in tara si nu pot merge eu la autoritatea tutelara
mama mea este martora tuturor conversatiilor telefonice scine poate merge la autoritatea tutelara ? poate merge si avocatul care ma reprezinta in proces?

Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
gi-jane2, moderator
da. fetita unde este?
fetita se afla in tara la mama mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea exercitarii autoritatii parintesti sperantagabi sperantagabi daca sa stabilit incredintarea autoritati parintesti ,pentru un minor ,unuia dinre parinti , poate sa il duca unde doreste acesta , sal poarte ,dintro locatie ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti luminita1982 luminita1982 buna ziua intrun proces de exercitarea autoritatii parintesti exclusiva am o fetita de 7 ani este posibil ca instanta sau eu sa cer sa fie audiata? tatal ei ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces incredintare minor !? tutu12 tutu12 In urma unui proces de divort ,finalizat printr-o hotarare definitiva si irevocabila s-a stabilit printre altele incredintarea copilului (fiicei de 9 ani ) ... (vezi toată discuția)