avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea exercitarii autoritatii parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea exercitarii autoritatii parintesti

daca sa stabilit incredintarea autoritati parintesti ,pentru un minor ,unuia dinre parinti , poate sa il duca unde doreste acesta , sal poarte ,dintro locatie in alta ,sa doarma cu copilul in diferite imobile cu persoane ,dubioase,sau trebuie sa pastreza acea locatie , in care a fost facuta ancheta sociala,in timpul procesului de divort , misa acordat dreptul la a veghea modului de crestere si educare a minorei ,ce putere am de a lua unele decizi , daca mama minorei ignora orice ii spun sau ii propun in legatura cu minora,in speta, tine minora dupa ce iese dela cursurile socalare ,intrun imobil unde isi desfasoara serviciul ,dela orele 13 pina la ore17 am gasit uneori minora in strada ne supravegheata stind cu copii pe care nui cunoaste numai ocazional , nui permite minorei sa iasa nicaieri cu mine , sa poarte telefon mobil ,sa converseze pa mes.si asa mai departe ,ce pot sa fac sunt in asteptarea , sentintei de divort ,voi face recurs pentru obtinere custodiei comune,dar pina atunci ,imi pot pierde copilul avind in vedere ca nu prea am nici nu fel de sustinere ,totusi ce a-si putea face MAI URGENT ma intereseaza foarte mult ,soarta copilului Va multumesc de sugesti !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:34, 29 Decembrie 2011
Dvs. ce drepturi aveti cf hotararii judecatoresti?
1. ce spuneti trebuie demonstrat procedural in apel( macar daca la fosnd nu ati facut-o) nu este usor deoarece vi se pot raspinge pe motiv ca trebuiau administrate la fond)
2. Nu inteleg de ce nu ati adus probele a ceeace sustineti in procesul de fond.
3. ati cerut drept de vizitare ?autoritatea parinteasca comuna nu presupune utomat dreptul de vizitare.

solutii:

-un avocat bun care sa va administreze procesul
- probe noi in apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna si exercitarea autoritati parintesti sperantagabi sperantagabi avind in vedere ca nu sunt deacort cu pronuntarea sentintei de divort ,cu privire la incredintarea minorei, adica sa dispus / incredintarea EXERCITARI ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie minor Florin128 Florin128 Buna ziua. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Sunt casatorit si avem o fetita minora de 2 ani relatia nu merge in conditi bune si am ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor OLIMPIUCLAUDIU OLIMPIUCLAUDIU Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma sprijiniti cu un sfat privind incredintare minor spre crestere si educare, descris succint mai jos: Am o fetita in ... (vezi toată discuția)