avind in vedere ca nu sunt deacort cu pronuntarea sentintei de divort ,cu privire la incredintarea minorei, adica sa dispus / incredintarea EXERCITARI AUTORITATI PARINTESTI privind minora reclamantei, adica mamei ,iar piritul pastraza dreptul de a veghea asupra modului de crestere si aducare a minorei , nu mi_ sa specificat ce drept la vizita am , si asi dori sa aflu in aceastsa situti , pot sa vrific minora la domiciliu unde locuieste , ce drept am la decizile luate de mama ei , daca mama ei doreste sa paraseasca tara inpreuna cu minora poate fara acordul meu , sau sasi stabileasca domiciliu in alta tara , sau in alta localitate fara acordul meu ,am cerut sa mi_se acorde custodie comuna , si nu sunt motive pentru care sa nu mise fi acordat , astept sugestile dumneavoastra ce asi avea de facut , mama minorei este dezintresata de minora o lasa in grija bunicilor mai tot timpul prcum si pe tota perioada divortului ,care sunt si mari consumatori de alcol , Va multumesc de sprijinul acordat!
exercitarea autoritatii parintesti de un singur parinte este exceptia, regula fiind exercitarea autoritatii parintesti in comun. nu spuneti de ce s-a decis acest lucru si daca ati adus probe .in apel nu aveti un nou dosar ci se judeca modul in care a fost judecat dosarul rapaortat la probele administrate
Pe de alta parte, apelul e o cale devolutiva de atac asa incat puteti propune iar probe si aea o sansa noua.
Mai bine mergeti la un avocat in termen util si ii prezentati intreg dosarul de fond, situatia de fapt si vedeti ce mai puteti face.