avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, la cât timp după depunerea dosarului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, la cât timp după depunerea dosarului în instanta ...

Bună seara la cât timp după depunerea dosarului în instanta pentru custodie minor autoritatea tutelara se prezinta la domicului mamei unde este și minorul? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:14, 13 Noiembrie 2024
Nu èxista termene fixe,depinde în cât timp judecătorul studiază dosarul,realizează procedura prealabila etcetc.In urma cu câțiva ani unii judecători făceau adresa la primul termen de judecata,în prezent în marea majoritate a cazurilor ancheta se realizează pana la primul termen..Nu aveți cum sa aproximati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

autoritatea tutelara face ancheta pt fiecare cerere ? NLY007 NLY007 Buna seara am si eu o rugaminte daca ma poate lamuri si pe mine cineva de specialitate pe scurt datele problemei sunt.eu am depus la judecatorie o cerere ... (vezi toată discuția)
Custodie bebelus 2 luni alinachr alinachr Buna seara, Problema mea e urmatoarea, eu si prietenul meu avem impreuna un baietel de 2 luni (are numele lui). Din varii motive pe care nu le detaliez aici, ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului cui revine daca mama a avut o tentativa de sinucidere? alin_81 alin_81 Buna ziua, am gasit o discutie amoroasa intre sotia mea si un alt barbat, a urmat o mica cearta intre noi doi dupa care sotia a luat un pumn de pastile ( cam ... (vezi toată discuția)