Buna dimineata!
Daca se vrea incheierea unui contract de asistenta si consultanta juridica intre un cabinet de avocat si un serviciu public(constituit la nivel local), este necesara parcurgerea procedurii licitatiei prevazuta de OUG 34/2006? Dacanu, care este forma de contractare? Precizez ca asistenta juridica este pentru toate litigiile in care este implicata regia, si nu doar pentru o cauza determinata.
Va multumesc pentru atentia ce o veti fi acordat acestui mesaj.
O zi buna tuturor!
Buna dimineata!
Are cunostinta cineva de existenta unei dispozitii potrivit careia taxele judiciare pot fi platite si la domiciliul uneia dintre partile litigante, si nu numai acolo unde se judeca cauza( scuze pentu cacofonie)?
Am auzit ca s-ar fi dat un comunicat in acest sens, fiind transmis instantelor acum o luna.
Va multumesc anticipat pentru atentia pe care o veti fi acordat intrebarii.
Buna ziua!
Doresc sa infiintez o asociatie socio-culturala, insa nu stiu de unde sa ma inspir pentru stabilirea scopului si obiectivelor acesteia. Este adevarat ca acestea trebuie stabilite in concreto, in functie de activitatile pe care le va desfasura, dar mi-ar fi de mare ajutor niste informatii in acest sens, macar cu titlu orientativ.
Multumesc.
Buna seara!
As vrea sa stiu daca un cabinet individual de avocat poate desfasura activitate de consultanta privitoare la atragerea de fonduri europene.Daca raspunsul este afirmativ, cum si in ce conditii poate fi desfasurata o atare activitate?
Va multumesc pentru atentia pe care o veti fi acordat acestei solicitari.
Orice critica, in masura in care este constructiva, este binevenita, asa ca va multumesc pentru lucrurile pe care mi le-ati recomandat.
Am recurs la acest mijloc deoarece timpul nu-mi permite sa ma pregatesc si la procedura penala asa cum mi-as dori. Cat despre increderea pe care am aratat-o fata de ceilalti, e firesc sa se intample asa, caci "bona fides praesumitur" pana la proba contrara.
Oricum, imi asum criticile aduse si va garantez ca la serviciu(caci deja lucrez) nu apelez la ceilalti decat in subsidiar, dupa ce depun toate eforturile in rezolvarea sarcinilor pe care le am.
Toate cele bune!
Orice critica, in masura in care este constructiva, este binevenita, asa ca va multumesc pentru lucrurile pe care mi le-ati recomandat.
Am recurs la acest mijloc deoarece timpul nu-mi permite sa ma pregatesc si la procedura penala asa cum mi-as dori. Cat despre increderea pe care am aratat-o fata de ceilalti, e firesc sa se intample asa, caci "bona fides praesumitur" pana la proba contrara.
Oricum, imi asum criticile aduse si va garantez ca la serviciu(caci deja lucrez) nu apelez la ceilalti decat in subsidiar, dupa ce depun toate eforturile in rezolvarea sarcinilor pe care le am.
Toate cele bune!