avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... asociatie socio-culturala
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

asociatie socio-culturala

Buna ziua!
Doresc sa infiintez o asociatie socio-culturala, insa nu stiu de unde sa ma inspir pentru stabilirea scopului si obiectivelor acesteia. Este adevarat ca acestea trebuie stabilite in concreto, in functie de activitatile pe care le va desfasura, dar mi-ar fi de mare ajutor niste informatii in acest sens, macar cu titlu orientativ.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ali1103 , utilizator 10:19, 2 Iunie 2009
obiective:
- Promovarea artei şi culturii din România în ţară şi străinătate
- Activităţi de formare şi dezvoltare a artei, culturii şi istoriei.
- Realizarea şi fructificarea de legături, colaborări, parteneriate cu alte asociaţii, fundaţii, organizaţii şi instituţii din ţară şi străinătate.
- Realizarea şi promovarea legăturilor culturale cu spaţiul european.
- Cercetarea şi popularizarea istoriei monumentelor şi operelor de artă din România; sensibilizarea publicului faţă de valoarea lor şi nevoia de conservare şi restaurare.
Va multumesc pentru promptitudinea si amabilitatea de a-mi raspunde!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Conditionare drept de preemtiune monumente ROSU DORINA ROSU DORINA Am cerut Directei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu exercitarea dreptului de preemtiune cu privire la vanzarea unui imobil monument istoric.Ei mi-au ... (vezi toată discuția)
Scop ong n5angel n5angel Buna ziua, Doresc sa infiintez un Ong deoarece am un spatiu si as vrea sa deschid o gradinita sau un cabinet medical. Nu sunt decisa inca spre destinatia ... (vezi toată discuția)