avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... consultanta privind fondurile europene
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

consultanta privind fondurile europene

Buna seara!
As vrea sa stiu daca un cabinet individual de avocat poate desfasura activitate de consultanta privitoare la atragerea de fonduri europene.Daca raspunsul este afirmativ, cum si in ce conditii poate fi desfasurata o atare activitate?
Va multumesc pentru atentia pe care o veti fi acordat acestei solicitari.
Cel mai recent răspuns: ali1103 , utilizator 23:28, 7 Ianuarie 2009
Buna ziua.

Nu vad nimic ilegal in asta. Cata vreme noi acordam consultanta juridica, apreciez ca este legal si am putea asista in rezolvarea problemelor juridice care apar intr-un asemenea demers.

av. Costi Boncu
Buna seara!
Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde si, totodata, imi cer scuze pentru intarzierea in a va adresa multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Afirmatie neconforma cu realitatea- ce este de facut ? ardeleanion ardeleanion Buna seara. Rog respectuos o consultatie juridica. Situatia este urmatoarea: sunt parte (reclamant) intr-un proces de partaj judiciar. Intervenienta din ... (vezi toată discuția)
Nu sunt inscrisa in colegiul consilierilor juridici institutiepublica institutiepublica Lucrez la o institutie de stat in functia de consilier juridic inca din 2007.Mentionez ca am mai lucrat pentru o scurta perioada de 6 luni in anul 2001tot in ... (vezi toată discuția)