avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate ibcro

Activitate ibcro

Bună ziua , am prestat un servicu online ( un website ) pentru o persoana ce este in curs de a-și deschide o societate , iar acum nu-mi mai răspund la telefon . Precizez că am toate discuțiile de pe whatsapp , datele persoanle din C.I. . Ne-am înțeles in al ajuta cu punera în online a pagini pentru o sumă destul de mică . În afară de a-i strica imagine din mediul online , ce cai legale sunt . Multumesc anticipat !
Am înțeles , am intrebat in ideea de a face cumva să fie ok . M am gândit că o pot întoarce împotriva mea noastra , dânsa ne aruncă mâncarea , crezând că vrem să o otrăvim sau ascunde actele personale ca să nu o ducem la vreun azil . Pe scurt baliverne . Inregistrez totul 24/24 prin camerele de supraveghere pentru a fi sigur că nu mă voi trezi cu vreo citație că nu am grijă de ea sau alte acuze .

Dapix a scris:

Aveți tocmai această obligație, să o lăsați să locuiască în casa unde are HABITAȚIE viageră, până la sfârșitul vieții. Și apoi întreținerea necesară.
Fără semnătura și acordul ei la NOTAR, nu puteți anula habitația viageră de la acest imobil.

Evident , plus datoria morală , doar că frați mei au primit o suma de bani acum mulți ani , pentru a ceda casa respectivă . După ani de zile și au dat seama că valoreza mai mult acum și că a fost o decizie nu chiar bună . Făcându mi viață un calvar prin a o influența negativ , fiind deranjată si de un animal de companie ,de un bec solar , o cameră de supraveghere sau de orice modificare și evoluție în bine (sunt doar cateva exemple) .

Mulțumesc
gi-jane2 a scris:

obligatia sa va intretineti parintele e a tuturor, dvs nu sunteti obligata prin contract, ci prin lege. Toti. fratii aveti aceeasi obligatie ca fii ai ei

Bună ziua . Dreptul de habitație viageră ,fără plata unei chirii (asta scrie in contractul de vânzare cumpărare ) vine "la pachet " cu dreptul de întreținere ?

Mama mea locuiește intr o anexă de langă casă, frații mei și au luat mâna de pe acesta iar acum fac presiuni asupra mea , mai pe românește mamei mele (90ani) nu i mai convine nimic , este pur si simplu rea voință . Nu mai judecă bine .

Ce obligații am în afara faptului că poate locuii în curte pana la încetarea vieții ? Pot vinde și să i ofer o altă cameră unde poate locui ? Inte o alta casă ?

Mulțumesc !