avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate Marin ionescu2

Activitate Marin ionescu2

Reclamație angajare
Bună ziua. Unde se poate reclama dacă unde am vrut sa ma angajez,au angajare rude și pe pile,fara experienta ,iar eu fiind calificat și cu experienta pe acel domeniu,nu am fost sunat după ce am depus CV,deșii aveau nevoie se angajați.
Și dacă mi am scos certificat medico legal,am doar ieșirea de la urgente,mai sunt șanse pe aceasta încadrare? Va multumesc

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Trebuie sa mergeti urgent la IML, pentru obtinerea unui certificat medico-legal.
Daca se constata, ca urmare a loviturilor, v-a fost pusa viata in pericol, fapta poate fi incadrata la tentativa de omor.

Bună ziua. Dacă am fost lovit cu pumnul în fata,de către un sportiv de performanta,luptător,de 3 ori,iar la a 3a am picat jos și mi am pierdut constiinta,fii d dus la spital cu ambulanta plin de sânge. Ruptura de buza sus și jos și și capul umflat. Ar putea fi încadrată fapta la tentativa de omor?
EXECUTAREA HOTĂRÂRILOR PENALE - DISPOZIŢII GENERALE -
Rămânerea definitivă a hotărârii primei instanţe

Art. 416. -
Hotărârile primei instanţe rămân definitive:

1. la data pronunţării, când hotărârea nu este supusă apelului şi nici recursului;

Am primit condamnare în baza procedurii simplificate. Nu sa făcut apel.
Data se calculează de când a pronunțat instanta condamnarea?sau de când ajunge acasă sentinta?
Multumesc
Obținere copie dosar penal parchet.
Exista un model de cerere pentru obținerea unei copii a dosarului(inculpat).
Multumesc
Pai mi o trebuie ca să o contest.
Asta e procedura. Vine sentinta acasă și după aceea ai termen 15 zile sa contești sentinta. Practic încă nu este definitiva și nu se poate pune în executare somația executorului.

Încă nu am primit sentinta acasă. Sentinta de încuviințare a executării silite. Ca sa o pot contesta.
Am primit doar somație de la executor.
Pe portalul instantei îmi arata ca să judecat și sa admis cererea,da nu am primit de 9 luni acasă sentinta.

Nu trebuie sa vina executorul la mine acasă sa evalueze apartamentul?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Invocați acest aspect și vedeți daca o sa blocați executarea silita.Sfatul meu e sa căutați alte soluții cât se mai poate și nu va treziți cu imobilul.vsndut pe nimic..

În martie a fost încuviințat executarea silita și a rămas definitiva.
Cat durează pana vine executoru sa evalueze apartamentul?
Nu am venituri,am doar apartamentul.
Nu știu de ce nu a venit încă. Poate dura asa mult procedura?
Sa încuviințat executarea silita,dar nu am sechestru pe apartament.
Dacă donez acuma apartamentul unei persoane,poate executare sa revocat donația și sa execute apartamentul?sa mi l ia?