avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamație angajare Bună ziua. Unde se poate reclama ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamație angajare Bună ziua. Unde se poate reclama dacă ...

Reclamație angajare
Bună ziua. Unde se poate reclama dacă unde am vrut sa ma angajez,au angajare rude și pe pile,fara experienta ,iar eu fiind calificat și cu experienta pe acel domeniu,nu am fost sunat după ce am depus CV,deșii aveau nevoie se angajați.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 22 Decembrie 2024
Aici puteti reclama
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru a putea incepe stagiatura burito burito Am fost admisa in profesia de avocat in Septembrie 2009 in cadrul Baroului Bucuresti si de atunci incerc fara succes sa gasesc un avocat dispus sa ma ia ca ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru gasirea unui loc de munca lululuiza lululuiza Buna ziua , Sunt noua pe acest forum si in acelasi timp disperata , nu stiu cui sa ma adresez si ce sa fac in conditiile in care sotul meu nu isi gaseste ... (vezi toată discuția)
Cursuri de specializare? jewel81 jewel81 Buna ziua, Desi nu sunt de formatie economica, am un pic de experienta in domeniul contabilitatii datorita actualului job; as dori sa ma specializez in acest ... (vezi toată discuția)