avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cursuri de specializare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cursuri de specializare?

Buna ziua,
Desi nu sunt de formatie economica, am un pic de experienta in domeniul contabilitatii datorita actualului job; as dori sa ma specializez in acest domeniu, sa pot scrie in CV niste studii care sa fie acceptate de un angajator. Problema e ca nu prea am mult timp liber (am un program fix la actualul loc de munca), din cauza asta as prefera online sau la distanta.Ma puteti ajuta cu niste informatii?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:18, 13 Martie 2009
Exista cursuri de conta on line
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)
Verificare diploma licenta/master republica moldova buna ziua ... Lulica Lulica Verificare diploma licenta/master Republica Moldova Buna ziua Am vrut sa apelez la serviciile unui consilier juridic care, la prima vedere, avea un cv ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)