avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Dacă am fost lovit cu pumnul în fata,de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Dacă am fost lovit cu pumnul în fata,de către ...

Bună ziua. Dacă am fost lovit cu pumnul în fata,de către un sportiv de performanta,luptător,de 3 ori,iar la a 3a am picat jos și mi am pierdut constiinta,fii d dus la spital cu ambulanta plin de sânge. Ruptura de buza sus și jos și și capul umflat. Ar putea fi încadrată fapta la tentativa de omor?
Cel mai recent răspuns: Marin ionescu2 , utilizator 18:44, 27 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În această fază încadrarea infracțiunii o face numai procurorul pe baza probelor. Poate să fie tentativă de omor, dacă agresorul a acționat cu intenție directă sau indirectă și a prevăzut rezultatul faptei sale. În general, loviturile în zona capului (cu urmări grave) conduc la ideea că e vorba de tentativă de omor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Trebuie sa mergeti urgent la IML, pentru obtinerea unui certificat medico-legal.
Daca se constata, ca urmare a loviturilor, v-a fost pusa viata in pericol, fapta poate fi incadrata la tentativa de omor.
Și dacă mi am scos certificat medico legal,am doar ieșirea de la urgente,mai sunt șanse pe aceasta încadrare? Va multumesc

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Trebuie sa mergeti urgent la IML, pentru obtinerea unui certificat medico-legal.
Daca se constata, ca urmare a loviturilor, v-a fost pusa viata in pericol, fapta poate fi incadrata la tentativa de omor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa la omor - atac cu toporul, pedeapsa Cezar9 Cezar9 Lovitura cu un topor constitue \\"tentativa de omor\\" daca victima nu este atinsa, ea se trage si reuseste sa fuga?! Cam ce pedeapsa s-ar da? ese vorba de ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian lovit cu halba de bere in cap camilia77 camilia77 buna ziua,in eforie nord pritenul meu de origine italiana s a dus intr un bar sa vb cu cineva.cat a stat acolo a fost provocat si injurat de anumiti clienti in ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta cocoxxl cocoxxl Va rog sa ma ajutati si pe mine cu incadrarea unei fapte Speta pe scurt:conflict spontan ,inculpatul aplica victimei intr-o perioada foarte scurta de timp ... (vezi toată discuția)