Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de dezmembrari care specifica ca ofera factura fiscala si garantie 30 zile comform legislatiei in vigoare.Mentionez faptul ca am primit piesa respactiva,care a fost montata intr-un Service autorizat Rar si care a fost defecta,eu suportand costurile manoperei.Am luat legatura cu Firma care mi-a trimis piesa sa o trimit inapoi si sa-mi restituie suma achitata pentru piesa(doar valoarea piesei),dar acestia spun ca eu am uzat piesa si nu o primesc inapoi,eu necirculand cu masina fiindca nu se putea din cauza piesei defecte)Mai mentionez faptul ca nu mi-sa eliberat factura fiscala si nici certificat de garantie invocand faptul ca a fost masina personala a patronului.Am intrat in posesia piesei in data de 10-08-2023,am instiintat parcul de de dezmembrari in data de 18-08-2023 si am returnat-o in data de 24-08-2023 (asta dupa nenumarate discutii telefonice),fara valoare ramburs suportand cheltuieli de transport pentru a verifica piesa si poate ajungem la o intelegere,ceea ce sunt sanse 0%,nule.Va rog frumos,ce este de facut in acest caz? Mai mentionez faptul ca am cumparat o alta piesa noua din magazin fiind montata tot in acel Service si masina merge impecabil.
Acesta este situl de unde am cumparat piesa,
[ link extern ]
VA MULTUMESC!!!