Va rog sa-mi raspundeti daca angajatii jandarmeriei romanane au dreptul de control in spatii private ,cu activitati de comert ale produselor nealimentare , unde nu sunt vandute alcool ,tigari si alte produse, care ar atrage control din partea angajatilor jandarmeriei.Cum se efectueaza un asemenea control daca este corect?Nu au studii economice si mi se pare un abuz.Va multumesc! Astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc!
Controlul in sensul preventiei, intra in atributiile jandarmeriei, dar nu in orice conditii.
Avand in vedere ca ati mentionat produse nealimentare, poate ca este vorba de material lemnos, astfel ca de prin iulie anul acesta au dreptul sa efectueze si controlul circulatiei materialelor lemnoase.
Va multumesc pentru raspuns, dar magazinul meu comercializeaza doar produse cosmetice si detergenti pentru curatenie in spatiu privat. Astept raspuns, Stima! VA MULTUMESC !
In cazul acesta sper ca ati retinut numele inscriptionate pe legitimatia de serviciu, intrucat au obligatia sa o prezinte, pentru a putea face o plangere privind acest abuz.