avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian Craciunesc

Activitate Ciprian Craciunesc

Va puteti intelege cu partea care a castigat procesul sa-i platiti esalonat respectiva suma si sa nu introduca o cerere de executare silita. Alta modalitate nu exista, ori achitati de buna voie ori veti fi executat silit.
Dar daca banii vor fi achitati de bunavoie ce procedura trebuie urmata?Mai trebuie investita hotararea definitiva cu formula executorie? Se incheie un angajament de plata al debitorului la notar? Va multumesc
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
s-a validat examenu de primire in profesie si s-au emis deciziile de primire in profesie.Acum mai trebuie sa asteptam sa ni le comunice:D
[ link extern ]
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
dupa validarea rezultatelor, adica dupa 3 dec.In cel mai rau caz dupa sarbatori s-ar putea sa le primim....
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
ai nevoie de decizie.fara ea nu te poti inscrie in barou. fiecare isi cauta un avocat din timp, dar nu poti sa te inscri in tabloul avocatilor inainte sa-ti vina deciza de la barou.Eu am sunat la barou hd si mi-au spus ca imi va veni decizia acasa si dupa aia voi merge cu contractul de colaborare+ copie dupa decizie sa ma inscriu. Asta e procedura.Multa bafta in continuare!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Pai banuiesc ca poti merge si personal la barou s-o ridici...dar momentan nu se pune problema asta pana cand nu se intruneste consiliul baroului din care faceti parte. Deocamndata trebuie sa ne gasim indrumator si sa incheiem un ''antecontract'' cum ar veni:) Bine unii dintre cei intrati au deja avocati indrumatori (rude, cunostiinte, etc) Important e ca primul pas e facut si ce urmeaza vom vedea..Numai bine!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
In primul rand trebuie sa-ti vina decizia acasa si dupa aia inchei contractul de colab cu av. indrumator. Mai multe informatii gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Multa bafta!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Felicitari tuturor celor admisi atat in prima faza cat si la contestatii! Ma numar si eu printre cei care au promovat dupa contestatii. Intradevar trebuie sa ai si noroc ca sa promovezi examenul asta care nu e deloc usor si ma bucur ca am reusit, fiind la a2-a incercare. Multa bafta celor care din pacate nu au reusit anul acesta si cu siguranta daca veti persevera cu invatatul o sa intrati in cele din urma, bineinteles daca asta va doriti cu adevarat. Intrebare: Oare se vor emite deciziile de admitere in prof. anul asta sau nu mai e timp?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
sincer, tot ce se intampla ma amuza pentru ca stiu ca orice am face/intreprinde sau am zice noi, lucrurile nu se vor schimba nici peste noapte si nici in viitorul apropiat....totusi eu cred ca se vor recorecta cinstit si favorabil pentru toti cei care au lucrari bune sau care mai au nevoie de putine sutimi...nu cred ca au interes sa respinga absolut toate contestatiile asa ca nu ne ramane decat sa speram pana la final....multa bafta!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Am sunat la Inppa Timisoara si mi s-a spus sa revin luni ca ei nu stiu nimic despre contestatii.....doar putina rabdare sa mai avem ca ne rezoilva ei ca la carte:))).......fantastic:))