avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate Lavi Camani

Activitate Lavi Camani

Buna ziua ,as dori să-mi răspundeți,va rog ,ce șanse am sa dau primăria in judecata pentru eliberarea anexei 24 pe numele unchiului fara consultarea registrului succesiunilor ,deși nu s a făcut succesiunea pentru mama lui,bunica mea ? Pe lângă asta la bunurile succesorale deținute de bunuri că au fost trecute că bunuri ale unchiului deși el a decedat în 1991 iar bunica a decedat 6 ani mai târziu in 1997 .
Va rog sa mă lămuriți :,o declarație dată la succesiune in 1990 in care se scrie, sunt străin de mostenire este o declarație de renunțare sau de neacceptare ?
Așteptăm motivarea respingerii apelului..
Buna ziua ! Daca apelul este respins ca nefondat și rămâne sentința definitivă și irevocabilă in proces de ieșire din indiviziune din TP ce mai pot face ?
Precizez că pe TP era trecut titilar bunica și doar unul dintre copii,ceilalți doi nefiind înscriși !
Cel inscris nu a fost membru CAP ,nu a fost deposedat ,la colectivizare avea 12 ani ,dar a făcut cerere pentru repunere în posesie pentru un teren și casa locuit care nu au fost înscrise in C A P .
Face cererea in 1990 ,in 1991 decedează dar iin 1996 la eliberare titlu apare moștenitor deși titularul era în viată .
Cerem scoaterea din TP. Pentru că încalcă legea 18/1990 castigam prima instanta ,pierdem recurs și apel
Noi fiind nepoții care am întreținut titularul ,bunica ,având contract întreținere și testament făcut în 1993 la notar .
Bunica in 1990 la succesiunea soțului. A dobândit certificat de moștenitor prin declarațiile de străini de mostenire ale tuturor descendenților .
Avocatul advers a cerut repunerea în drepturi a fiului celui trecut ca mostenitor ,s au schimbat cel putin 7 judecători ,dar el nu putea fi repus pe in drepturi decât la bunica ,care a decedat în 1997,,,,nu la bunicul ei cerând ieșirea din indiviziune fara dezbaterea succesiunii bunicii .
Procesul deschis in 2015 s a încheiat și au câștigat 13/ 16 el și mama lui iar noi restul 3/16
Am cerut alta expertiza și alți martori la apel dar ne a fost respins ca neîntemeiat
Suspectam că la judecătoria Turnu Măgurele ne au fost sustrase declarația unui martor ,disarl care era adus cu căruțul la darea hotărârii mai era un fleac,îl luai subraț .Am avut încredere în avocata ,nu am luat în serios posibilitatea pierderii procesului ,,ce mai putem face ?
Procesul sa deschus pentru iesire din induviziune TP dar a cerut și anexa 24 in care erau toate bunurile succesorale ale titularul care avea CM și a făcut două acte testament si contract pe intretinerea . Care au fost desființate se atribuit tot fiului celui tr vut ca mostenitor in TP deși mai avea 0 sora și doua nepoate de fiica
Am pierdut procesul iar qpelul a fost respins ca neîntemeiat .Ce se poate face ?
Precizez că eu cu soțul meu am făcut acceptare tacita , ,acte arenda, , înpozite noi avem testamentul și ne a dat doar ,0,57ha împreună cu cumnatele și pe curtea și travilan intravilan pe imobilul dobandit la contractul de întreținere și vândut. In 2009
Procesul a fost deschis in 2015 ,anexa 24 era din 2012 iar noi plăteam impozitele
Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului?